Репер и дизајнер Кање Вест и ријалити звезда Ким Кардашијан растали су се пријатељски, али откако је она у вези с Питом Дејвидсоном, њихов однос значајно је пољуљан.

Кање је однедавно у вези с глумицом Џулијом Фокс, а за то време купио кућу прекопута Ким, водио са ускоро бившом супругом јавну расправу на друштвеним мрежама, тврдио да је она киднаповала њихову ћерку Шикаго када јој је приредила рођенданску забаву на коју он није био позван, изразио негодовање јер је Ким њиховој најстаријој ћерки Норт допустила да користи друштвену мрежу Тик Ток...

Фото: Танјуг/АП

 

Након свих испада и, чинило се, низа ствари које замера Ким, Вест је поново изненадио — молитвом да се помире.

Кање је, наиме, на Инстаграму објавио колаж породичних фотографија, на којима је Ким с њиховом децом и написао:


- Боже, молим те, споји поново нашу породицу!

За кратко време, његова објава је прикупила скоро два милиона лајкова, а многи су га подржали речима да ће му се жеља остварити ако довољно верује и да је правда на његовој страни. Међутим, није мало ни оних који су му рекли да је време да одустане. "Јавно си је критиковао као мајку, тврдио да је киднаповала дете и мислиш да ћеш је вратити?", "Овај човек не зна шта прича" и "Он је потпуно полудео откад је она срећно заљубљена" неки су од коментара на интернету.

Фото: Профимедиа

 

Кање и његова још увек званична супруга Ким Кардашијан Вест саопштили су почетком прошле године да се разводе, а Ким је недавно поднела захтев да и у очима закона буде слободна жена. Пар заједно има четворо деце: Норт, Сејнта, Шикаго и Псалма.


 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".