Зато није ни чудо што краси насловницу мартовског издања култног магазина "Rolling Stone", а на фотографијама латино дива изгледа невероватно секси и чини нам се - боље него икада!

Џеј Ло је позирала у црном Balmain комбинезону из колекције за пролеће 2022. године, а читаво издање јесте једноставно, али је ултразаводљиво и баш у стилу славне 52-годишњакиње - смело и помало безобразно.

Комбинезон краси огроман деколте, који сеже и испод пупка, нагласивши тако наге груди лепе певачице, а као да то није провокативно само по себи, ова креација изрезана је и са стране, откривши мало голе коже и у пределу струка
Лопезова је позирала и у сензуалном Herve Leger бодију у боји коже који је акцентовао њену исклесану фигуру и сјајно обликоване ноге, а Џеј Ло је још једном доказала да стари као вино и да из године у годину изгледа све боље.

Џеј Ло се присетила периода са почетка 2000-их, када је први пут била са садашњим партнером, холивудским глумцем Бен Афлеком. Она је истакла да су се тада суочавали са оштрим критикама јавности, па чак и расистичким коментарима. Тврди да их је игнорисала све до момента када је то постало немогуће.

"Било је брутално. Брутално. То је једна од оних ствари које закопате веома дубоко у себи да бисте уопште могли да наставите даље и да се бавите својим послом", акцентовала је.

"Смешно је јер смо Бен и ја били заједно и били смо толико заљубљени. Био је то један од најсрећнијих периода у мом животу. Али с друге стране, ту је било и то што смо били толико критиковани и то је уништило наш однос прво изнутра, па онда споља, јер смо једноставно били премлади да бисмо у том моменту схватили шта су заиста најважније ствари у животу", додала је Џенифер.

Глумица се дотакла и тога зашто она и Бен сада немају проблема и њихова веза иде глатко: "Нећу много причати о томе. Обоје смо одрасли. Исти смо, а различити. И то је оно што је лепо. Имати другу прилику за праву љубав... да. Као што сам рекла, научили смо много. Знамо шта је стварно, а шта није. Дакле, једноставно је - игра се променила. Опет, покуштавам да не кажем превише".

Славна лепотица додала је и да не види да ће поново раскинути: "Мислим да се не бисмо уопште поново спојили да смо мислили да то иде у том смеру. Осећамо да је оно што смо поново пронашли много важније, и знамо како то да штитимо и како живимо своје животе, шта да делимо, а шта не. Оно што сада имамо је баланс, корист искуства и мудрост коју смо стекли с годинама".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".