Наиме, на Инстаграм профилу Љубице Пековић, којој је прошле године украден пас по имену "Арес", објављен је снимак нове крађе пса, односно мешанца малтезера и вестија.

На снимку се виде две жене које пса узимају, заједно са чинијом за воду, и односе га са собом.

Како је Љубица казала за Блиц, власник пса је бака њене другарице, која је оставила везаног пса испред продавнице са чинијом воде док је она ушла да обави куповину.

- Ове две жене су данас испред Капитол парка у Раковици украле куцу, мешанац малтезера и вестија! Куца је живела са баком срећно три и по године и била јој једини пријатељ. Након што су узеле пса селе су у ауто и побегле - написала је Љубица изнад видео снимка.

Одмах након објављивања испод снимка се заређао велики број осуђујућих коментара.

 

 

- Још како су му просуле воду, ове две га не воде на добро место, ја се бојим. Богу се молим шта се куца што пре пронађе, док не буде касно. Ово је живо зло!

- Толико је напуштених и самих напаћених куца и маца које вапе за топлим домом и мало љубави, а ви крадете туђе. Срам вас било! Треба вас јавно показати и дебело по џепу казнити.

Фото: Профимедиа

 

- Да ли је ово могуће! Какви ђаволи слободно ходају земљом! Кад су маторе овакве, шта мислиш како ли су децу васпитале.

На сву срећу, пас је пронађен брзо након пријављивања крађе полицији. Како је Љубица казала, жене код којих је пас пронађен су се правдале речима да су мислиле да је пас напуштен и да су хтеле да га спасу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".