Биба је свој таленат, односно способност да буде отпоран на велике волтаже, открио још као младић и од тада је постао веома велика атракција где год да се појави. 

Овај наступ, свакако је запањио не само жири шоуа "Ја имам таленат", већ и велики бугарски аудиторијум. Биба је уписан у Гинисову књигу светских рекорда као човек који може да издржи 220 волти напона, а публици је приказао како пржи виршлу док се држи да ексере под високим напоном, а касније је показао и како може да проводи струју под напоном од 2000 волти. 

Публика је била у великом шоку због ових "натприродних" појава. Ипак, много пута се, чак и на једној јавној демонстрацији "Друштва за промоцију и популаризацију науке", доказало да у Бибиним наступима нема ничег натприродног. Биба просто пати од ретког медицинског поремећаја, односно кожне дисплазије, што значи да му је кожа дебља, нема длаке на њој и не зноји се, а уз тај поремећај, Теслин трансформатор и мало вежбе свако би могао да ради оно што ради Биба. 

Иако он има приватну "медицинску праксу" и многи га сматрају обичним преварантом, мора се приметити да је Биба заиста талентован мађионичар, не само због ових трикова, већ и због духовитости. Посебно је интересантан моменат када Биба кроз шалу украде телефон водитеља, а овај викне "Србин!". 

Да ли вас одушевљава овакав перформанс? Напишите нам у коментарима!