Њен случај отворио је полемику на мрежи да ли је увек и свака естетска интервенција само улепшавање и подмлађивање или може да одведе жене и у другом правцу.

Снимила је видео у коме показује како изгледа пре и после третмана, а по њеном мишљењу, очита разлика, како каже, учинила ју је срећњом.

Међутим, с њом се не слаже већина оних који су видели њен видео снимак.

 

@cezza_t

My Botox journey, done with the best @sebastianroseaesthetics ##botox ##beforeandafter ##aesthetic ##babybotox ##fillers ##antiaging ##prevention

♬ Beggin' - Måneskin

 

На слици се јасно види где је Керси могла да направи мимику на челу, а где јој је чело потпуно затегнуто. Многи су јој у кометарима писали да након ињекције ботокса изгледа старије.

- Брзо си се претворила из 20-годишњакиње у 30-годишњакињу - написао је један момак, док је друга особа рекла да не разуме зашто људи желе да се реше својих емоција које показују мимиком лица, односно подизањем обрва, мрштењем...

- Лице би требало да се помера, да постоје фацијалне експресије, а не да буде овако затегнуто - написао је један од Керсиних пратилаца у кометарима.

Мишљења о новом изгледу ове девојке су подељена, па су још неке девојке њених година подржале ботокс и додале да и саме одлазе на овакве третмане.