Biba je svoj talenat, odnosno sposobnost da bude otporan na velike voltaže, otkrio još kao mladić i od tada je postao veoma velika atrakcija gde god da se pojavi. 

Ovaj nastup, svakako je zapanjio ne samo žiri šoua "Ja imam talenat", već i veliki bugarski auditorijum. Biba je upisan u Ginisovu knjigu svetskih rekorda kao čovek koji može da izdrži 220 volti napona, a publici je prikazao kako prži viršlu dok se drži da eksere pod visokim naponom, a kasnije je pokazao i kako može da provodi struju pod naponom od 2000 volti. 

Publika je bila u velikom šoku zbog ovih "natprirodnih" pojava. Ipak, mnogo puta se, čak i na jednoj javnoj demonstraciji "Društva za promociju i popularizaciju nauke", dokazalo da u Bibinim nastupima nema ničeg natprirodnog. Biba prosto pati od retkog medicinskog poremećaja, odnosno kožne displazije, što znači da mu je koža deblja, nema dlake na njoj i ne znoji se, a uz taj poremećaj, Teslin transformator i malo vežbe svako bi mogao da radi ono što radi Biba. 

Iako on ima privatnu "medicinsku praksu" i mnogi ga smatraju običnim prevarantom, mora se primetiti da je Biba zaista talentovan mađioničar, ne samo zbog ovih trikova, već i zbog duhovitosti. Posebno je interesantan momenat kada Biba kroz šalu ukrade telefon voditelja, a ovaj vikne "Srbin!". 

Da li vas oduševljava ovakav performans? Napišite nam u komentarima!