Твиди је тада имала 23 године, ученик 18, а водили су љубав после матурске вечери. Наставница је наводно током забаве са ученицима непримерено плесала, а затим се са младићем срела у хотелу Премиер.

- Попио сам те вечери три или четири пива, боцу вина, нешто жестоког алкохола, нешто рума. Почели смо да се љубимо, а затим смо водили љубав. Професорка је остала да преноћи у хотелу, а обоје смо га напустили око осам ујутро - препричао је младић, који је представљен само као Ученик А, који је испред Већа уједно рекао да му је данас силно жао што се Твиди уопште налази под истрагом.

- Не знам како се уопште нашла у хотелу. Када сам ушао у своју собу, налазила се у друштву још деветеро ученика. Будући да су почели да стижу приговори због буке, екипа је почела да се разилази, па смо тако професорка и ја у једном тренутку остали сами.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Тада смо почели да се љубимо, а нежности су се напросто догодиле, не сећам се да их је било ко од нас иницирао. Потом смо имали интимне односе - рекао је младић.

- Тако нешто могло је да се догоди и током било ког суботњег изласка - завршио је своју верзију приче ученик и нагласио да му никада није било на крај памети да ће од њиховог секса бити направљен случај, већ да су то други учинили уместо њега.

Мелиса Твиди данас ради у Дубаију као инструкторка јоге, профил на Инстаграму је након објава у британским медијима затворила, а прети јој избацивање из регистра наставника.

Полиција је такође истраживала инцидент, али је одустала од било каквих оптужби будући да је ученик у том тренутку имао 18 година.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".