Сигнале које подсвест шаље или изненадне промене у понашању партнера не треба игнорисати, али и то треба разликовати од потенцијалне преваре, преноси Дејли мејл.

Нормално је да се интензитет осећања смањи у односу на почетак везе, јер годинама љубав постаје мирнија и сигурнија, али постоје и свакодневне ситуације из којих лако можете закључити да му више нисте једина.

Фото: Депозитфото

 

Обратите пажњу на следеће "ситне" промене:

1. Руж на његовој одећи, огреботине по телу које настају само током секса и парфем друге жене су показатељи да имате посла са преварантом, нарочито ако се знакови појављују свакодневно.

2. Ако ваш партнер одједном сваки дан ради прековремено, сваког викенда иде на пословно путовање или одједном сав новац троши на изласке, ресторане и хотеле, а ви не идете са њим, ту нешто не ваља.

3. Обратите пажњу на његово понашање – чак иако седи уз вас, неверан мушкарац је често одсутан духом.

4. Мушкарац који изненада почиње да обраћа пажњу на свој стајлинг, стално се дотерује и лицка, а све то никада није радио, могуће је да има некога због кога све то ради.

5. Ако вам узбуђено прича о новој колегиници са посла или чак о вашој пријатељици, а раније се то није дешавало, преиспитајте ситуацију.

Фото: Депозитфото

 

6. Више вас не примећује, не жели да проводи време са вама… Вероватно није без разлога.

7. Уколико пријатељи, колеге или породица покушавају изокола да вам кажу да ваш партнер има љубавницу, немојте одмах помислити да су љубоморни или завидни. Размислите, можда знају нешто што ви не знате.

8. Ако вам интуиција говори да он има љубавницу, немојте то да игноришете!

9. Код прељубника је нападање често покушај скривања онога што они раде, а не би смели, па ако изненада почне да вас криви за нешто што није тачно, а ви већ сумњате да вас вара, знајте да се само унапред брани.

10. Одједном је његов телефон и профил на Фејсбуку забрањена зона за вас? Добро размислите зашто.

Фото: Депозитфото

 

11. Прељубници често мењају понашање на боље како би прикрили трагове и скренули ваше мисли на другу страну. Љубазан је према вама више него иначе, попушта вам и угађа у свему, обасипа поклонима? Неки то раде јер су одједном срећнији због љубавнице, а други јер их гризе савест, па се тако искупљују.

12. Од идиличног мужа постао је закерало које вам стално проналази мане или вас оптужује без разлога да га варате? Знајте да се неоткривени прељубници питају зашто то исто не би могла да уради и њихова супруга, ако су то они урадили, а жена није сазнала.

(Магазин Новости)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".