Tvidi je tada imala 23 godine, učenik 18, a vodili su ljubav posle maturske večeri. Nastavnica je navodno tokom zabave sa učenicima neprimereno plesala, a zatim se sa mladićem srela u hotelu Premier.

- Popio sam te večeri tri ili četiri piva, bocu vina, nešto žestokog alkohola, nešto ruma. Počeli smo da se ljubimo, a zatim smo vodili ljubav. Profesorka je ostala da prenoći u hotelu, a oboje smo ga napustili oko osam ujutro - prepričao je mladić, koji je predstavljen samo kao Učenik A, koji je ispred Veća ujedno rekao da mu je danas silno žao što se Tvidi uopšte nalazi pod istragom.

- Ne znam kako se uopšte našla u hotelu. Kada sam ušao u svoju sobu, nalazila se u društvu još devetero učenika. Budući da su počeli da stižu prigovori zbog buke, ekipa je počela da se razilazi, pa smo tako profesorka i ja u jednom trenutku ostali sami.

Foto: Instagram printskrin

 

 

- Tada smo počeli da se ljubimo, a nežnosti su se naprosto dogodile, ne sećam se da ih je bilo ko od nas inicirao. Potom smo imali intimne odnose - rekao je mladić.

- Tako nešto moglo je da se dogodi i tokom bilo kog subotnjeg izlaska - završio je svoju verziju priče učenik i naglasio da mu nikada nije bilo na kraj pameti da će od njihovog seksa biti napravljen slučaj, već da su to drugi učinili umesto njega.

Melisa Tvidi danas radi u Dubaiju kao instruktorka joge, profil na Instagramu je nakon objava u britanskim medijima zatvorila, a preti joj izbacivanje iz registra nastavnika.

Policija je takođe istraživala incident, ali je odustala od bilo kakvih optužbi budući da je učenik u tom trenutku imao 18 godina.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".