Фолкер Бобан Рајовић после три деценије одлучио је да призна да је деведесетих био лудо заљубљен у колегиницу Мају Маријану, с којом се после толико година срео у једној емисији. И певачица није остала равнодушна док је причао да због ње још носи ожиљак на руци јер је 1993. у шакама ломио чаше док је слушао њене песме.

- Никада нећу заборавити да сам због Маје Маријане и песме "Био ми је добар друг" сломио чашу у руци. Она је била музичка икона. Ја сам био пијан ко ћурка. Ухватим чашу, разбијем је руком. И данас имам ожиљак - присетио се Рајовић и показао ожиљак од посекотине, који му је до данас остао на длану:

Фото: АТА имагес

 

- Ево сада наслов: "Бобан ломио чаше због Маје Маријане".

Маја, која је седела поред њега, испричала је доживљај колеге који у то време још није био афирмисан.

- Он је 1993. лупао чаше уз моју песму, а ја сам њега 1999. упознала у Данској, био је на мом наступу. Толико је био харизматичан, а нисам познавала човека. Он је био моја инспирација за то вече, ја сам морала да га пољубим у ћелу - признала је Маја Маријана да је својевремено и она осетила нешто према Рајовићу.

Он и приликом овог сусрета није пропустио прилику да јој упути комплименте, који се такође могу протумачити као нека врста удварања или бар флерта.

Фото: Алекса Станковић

 

- Мајо, нисам те препознао. Изгледаш као девојчица. Никад боље - рекао је Бобан кад је угледао Мају у студију.

Иначе, певачица ове године обележава 30 година каријере и због тога је освежила изглед и променила имиџ. Веома је концентрисана на промоцију нових песама, као и обраду старих, и на јубилеја, па несумњиво да јој значе похвале и подршка, поготово неког попут Бобана, за ког је вежу само лепе успомене и емоције из прошлости.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".