Како је нова фризура дала потпуно нови look, неки кажу и да се подмладила, занимало нас је да ли јој мушкарци сада више прилазе. 

- Ја уопште не примећујем мушкарце, бавим се собом, а њих сам ставила по страни на неки период у далекој будућности. Сви су били манипулатори, поготово они који живе од туђег рада и који желе да буду паразити. Ја сам то почела да проучавам, прво на својој кожи, а онда сам узела и разна штива да видим како избећи све то - истакла је Маја.

Недавно се нашла у непријатној ситуацији када је у свом аутомибилу пронашла уређај за праћење, због чега је алармирала и полицију, а осврнула се на овај немили дођајај.  

Фото Принтскрин/Јутјуб/ Grand Online

 

- Сигурна сам да сви ви знате ко је. Намерно нећу да изговарам његово име, јер је по други пут то урадио не би ли проверио где ја идем, у које институције, с обзиром да сам поднела тужбу зарад заједничких некретнина које смо заједно стекли. Јако сам љута и огорчена јер у нашој сигурној држави неко може тек тако да вам постави уређај и да за то не одговара - рекла је певачица и открила какав је одговор добила у полицији., што можете да погледате у видеу. 

(Гранд онлајн)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".