У време његовог пробијања нису постојале друштвене мреже путем којих је могао да се рекламира, а није био ни део великих издавачких кућа, вером у себе успео је да се оствари.


-  Постојао је неки разлог што ми је онај горе дао тај тежи пут. Било је тешко зато што знам да сам се изборио без великих издавачких кућа, било ми је тешко да пређем и да се појавим, али апсолутно није постојало ништа између Гранда и мене него једноставно господ је наместио те неке путеве  да ја идем заобилазним и хвала му на томе јер сам направио успех и драго ми је да се појављујем у Грандовим емисија и да ћу можда тек сад направити праву сарадњу са њима - рекао је Бобан и стао на пут спекулацијама које су се ових дана појавиле у медијима. 

Овом приликом открио је и у каквом је односу са Сашом Поповићем.

Фото: Петар Милошевић

 

- Са Салетом одличан. Не дружимо се приватно , али увек када се видимо поздравимо се. Он је дефинитивно неко ко је доказао да је у шоубизнису много јак - тврди Рајовић.

Јавна тајна о којој сви шапућу је и естрадни криминал. Поједини певачи често су под претњама и уценама, док су неки обавезани уговором за поједине музичке продукцијске куће иза којих наводно стоје опасни момци. Ипак, постоје и они који сами финансирају све, а један од њих је управо Бобан.

- Треба ти заиста јака глава и вере у себе и храброст да се избориш против свега тога. Има тога, треба да останеш свој. Ја сам направио песму " Не дам да ме сломе" и то је биографска песма желим да останем свој - објаснио је певач.

Познато је да је Рајовић у одличним односима са многим колегама, како приватно тако и пословно, а сада је открио и ком колеги даје највећи бакшиш.

- Највећи бакшиш сам дао краљу бакшиша Ђанију. Он кад код стане поред мене извуче ми све из џепа, да не помињем сад суме.  Он наравно то господски крене да ми врати јер смо колеге, али ја то дајем од срца. У моменту ме ухвати нека песма. То се највише дешава када наступамо заједно на афтерпартију он стане поред мене и крене неку песму од Шабана и тако ме погоди и пола гаже оде Ђанију - искрен је био певач.

Фото: АТА имагес

 

 

(Гранд онлајн)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".