Иако на почетку његове каријере „Гранд“ продукција није веровала у његов таленат и енергију, Рајовић признаје да га је то само додатно мотивисало да потпуно сам изгради своје име.

Да ли је тачно да си био у сукобу са „Гранд“ продукцијом и са Сашом Поповићем?

- Моја каријера је почела 2000. године, а тада нисам био део „Гранда“, нити било које друге велике продукцијске куће. Морам да признам да ми је било тешко да преломим и да победим себе и да, након много година, дођем у „Гранд“ јер знам да сам се изборио за своје место на естради без ичије подршке. Између Гранда и мене није постојао никакав сукоб и драго ми је што сам сам направио велики успех.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

У каквим си односима са Сашом Поповићем?

- У одличним смо односима, не дружимо се приватно, али кад год се видимо поздравимо се. Сматрам да је он највећи музички маг који је доказао да је у овом послу много јак.

Фото: Инстаграм принтскрин/rajovicboban

 

Да ли си га питао некада зашто те нема у његовој продукцији?

- Да сте ме ово питали пре 20 година, рекао бих вам да они не верују у мене, у моју енергију и песме. Вероватно је прорадила нека сујета код мене, можда и код њих и нисмо се тада разумели, али драго ми је што сам показао да могу без њих. Вероватно ме нису видели као део своје продукцијске куће.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".