Један си од ретких извођача који су отворено причали о својој не баш толико светлој прошлости. Да ли се кајеш што си доста ствари изнео у јавност?

- Ја сам отворен човек, увек ћу бити такав и колико год да сам рекао о свом животу, чини ми се да имам још доста тога да испричам. Имам намеру да направим озбиљан филм од свог живота јер је заиста богат разним ситуацијама и стварима. Не би то био документарац, већ озбиљан дугометражни филм. Одавно размишљам о томе, још од 2005. када сам преживео свашта.

Фото: АТА имагес

 

Како ће се звати филм?

- Један је живот!

Какву поуку би волео да људи извуку из твог филма?

- Волео бих да људи схвате мој прави живот, независно од естраде, моју честиту борбу. Приказао бих како сам се сударао с људима и како сам поднео јаке животне ударце.

Да ли те је и у којим ситуацијама коштало то што си бирао тежи пут?

- Мене и дан-данас кошта то што сам поштено пролазио кроз живот.

Колико ти недостаје Марина Туцаковић, жена која је заслужна за твој успех?

- Јако, то не могу да опишем. Марина је тај текст за песму „Усне боје вина“ који је мени променио живот могла да сакрије и да га да неком другом, али она је дала мени. Није случајно што сам се баш њој обратио. Ја сам њој вечно захвалан што ми је спасла и променила живот.

Фото: Инстаграм принтскрин/rajovicboban

 

Мало си с музичком каријером успорио у последње време... Посвећен си каријери свог сина?

- Сада водим две каријере, каријеру свог сина који игра фудбал и своју. Док сам возио такси у Данској, мислио сам да је то најгора професија, али онда сам закорачио на естраду и рекао себи: „Ијао, не дај боже!“

Да ли си некада размишљао да се потпуно повучеш с естраде?

- Хтео сам више пута да се повучем, да ме нема нигде, ни у медијима, ни на наступима, али очигледно је требало да останем и да истрпим разне ударце. 

У једном периоду твог живота, док ти је музичка каријера била на врхунцу, твој брак је био у озбиљној кризи... Какав је сада твој однос са супругом?

- Када сам доживео огромну популарност, то је пољуљало мој брак, али сада је наша заједница утемељена и учвршћена. Мислим да се никада више нисмо волели и слагали као сада.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

Ко се више борио да у критичном периоду одржи ваш брак?

- Борили смо се свако на свој начин. Када би се све ставило на вагу, моја супруга би сигурно рекла да се она хиљаду пута више борила, док сам ја то радио на свој начин. Али и у мојим очима она је победник јер је више трпела и више се борила. Моја супруга је морала много пута да зажмури и да ми прогледа кроз прсте. Хвала јој због тога, урамићу је!

Какве су ти амбиције када је реч о каријери твог сина?

- Волео бих да постане капитен Реал Мадрида и да буде најбољи стрелац репрезентације, неважно да ли у Данској, Шпанији или Србији.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".