Наиме, Каћа је објавом желела да истакне да промискуитета има и међу другим професијама и да то није резервисано само за певачице.

- Зовеш у емисију госте да би их потом вређала, понижавала и омаловажавала и на крају креираш онако како теби одговара. Ја то не желим и желим јавно извињење, не само за себе већ за све моје колеге - написала је Каћа.

- Пошто је мој коментар у емисији "Магазин ин" Сања Маринковић на питање постављено мени и Маји Маринковић да ли ријалити учеснице и певачице мускарци доживљавају као жене лаког морала и ограничене интелигенције, склонила (избацила из емисије) принуђена сам да прокоментаришем овде јер моја је дужност да одбраним себе, своју професију и све своје колегенице које се кроз живот поштено боре и поштено зарађују свој динар - започела је Каћа и наставила:

- Дакле, мој одговор који је Сања исекла је гласио: Предрасуда има и биће, а што се тиче промискуитета и жена лаког морала то има и међу водитељкама и међу адвокатима, агентима, лекарима, не реагујем никако јер ме оне не погађају. С обзиром да је мој коментар избачем, то може врло лако погрешно да се протумачи како се ја слажем са свиме што она говори. Не знам која је била Сањина намера, али је свакако увредљива, не само за мене већ и за моје колеге - закључила је Каћа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".