Наиме, Богдана Срејовића данима контактирају да рекламира одређене производе на свом Инстаграму који прати скоро 35.000 људи, што он са задовољством ради.

Тако је и овог пута Богдан рекламирао један производ, а цена за рекламу варира, креће се у распону од 150 евра до 400 евра ако се постави на стори, а ако се објави на зиду профила може да се узме и до 700 евра.

Како сада преноси "Информер", Богдан се вратио у подстанаре и пронашао је стан на Новом Београду.

- Чим су раскинули, Богдан је спаковао ствари и иселио се из Цецине куће. Изнајмио је стан код Арене, у близини ресторана у којем ради - прича добро обавештени извор и додаје да је певачица све време крила да је започела заједнички живот с млађаним изабраником:

- Сме Цеца да буде заљубљена, што да не? Ја не волим да експонирам свој приватни живот, то припада мени и није за шеровање у јавност. Свако има право на љубав, избор партнера, али то не треба да значи да не треба да силазим са насловних страна. Ја сам 21 годину удовица и за те две деценије нисам експонирала емотивни живот. Али и другим људима се љубав и све дешава, што не би и мени? - причала је Цеца о вези са Богданом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".