- Лепота. Данас је приоритет и девојке, врло младе све чешће посећују пластичне хирурге у жељи да изгледају као лица са насловница. Имам потребу ово да вам напишем јер ми стиже безброј порука од вас у којима ми делите комплименте на рачун "савршеног" изгледа - написала је на почетку.

Фото: Алекса Станковић

 

 

- Морате схватити да ниједна жена на свету не изгледа савршено. Да би се дошло до савршене насловнице, а све чешће и до Инстаграм фотографије, јавне личности имају читав тим професионалаца који на томе ради. Шминкер, фризер, креатор, стилиста, фотограф и наравно крајња обрада фотографије на којој се уклањају сви недостаци, физичке мане, уклањају се боре, сређују се кожа и коса. Не заборавите савршену расвету, која доприноси веома. Најважнија је - навела је Наташа.

- Оно што фотошоп свакако нема у моћи је да нам доцрта харизму, дух, 'оно нешто', унутрашњу лепоту, доброту... остало, могуће је! Девојке, приказујем вам своју необрађену фотографију и ону која би у јавност изашла. Не, нисам савршена и немојте дозволити да вам и једна од нас створи комлексе и несигурности, поготово не у тим нежним годинама. Слушајте добру музику, волите себе, будите нежне према себи, наточите вечерас чашу свог омиљеног вина и будите задовољне и срећне! Е, за то не постоји апликација! Воли вас ваша Беквалчева - закључила је певачица.

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".