Несрећа се догодила синоћ на путу Бачки Петровац - Кулпин, а на Инстаграму су освануле фотографије смрсканог аутомобила.

- Удес се догодио у 20,45 часова када је глумац ишао из Бачког Петровца ка Кулпину. Возио је брзо, изгубио контролу, слетео са пута. Чупић је, како је алкотестом утврђено, возио пијан и у кривини је излетео са пута и ударио у бандеру. На сву срећу, није повређен, а полиција која је дошла на увиђај морала је да га одведе на трежњење јер је надувао 1.82 промила алкохола - прича извор:

- Глумац се чак у једном моменту нашалио и полицајцима рекао да га "сачекају да оде кући по још литар ракије коју може да пије у притвору" - наводи саговорник и додаје да на скали пијанства 1.8 промила алкохола у организму спада у веома тешко пијанство.

Чупићу је, како се сазнаје, одређено трежњење у периоду до 24 сата, после чега је спроведен у Прекршајни суд у Бачкој Паланци.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Интересантно је да је Чупић само дан пре несреће напунио 64. године.

Радоје Чупић публици је познат по бројним улогама у популарним остварењима. Публика је могла да га гледа у серији "Корени", "Швиндлери", "Клан", "12 речи", "Немањићи", "Јужни ветар", "Тајкун", "Државни службеник", "Војна академија", "Убице мог оца"... Последња улога на великом екрану била му је у филму "Викенд с ћалетом".

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".