Када је реч о шишкама, оне спадају у ванвременске модне трендове и они који се осмеле да направе такву промену у својој фризури обично их се никад не одрекну.

Глумица Ен Хетавеј позната је као прави камелеон, који се не либи с често мења боје косе, дужину, стилове, па смо је видели и с дугом равном косом, афро фризуром, пикси стилом... Она је имала фазе када није имала шишке, али су оне чешће биле део њеног look-a, а најновије су пун погодак.

Ен је недавно на свом профилу на друштвеној мрежи Инстаграм поделила фотографије једног врло тренди модног издања, али чак и ефектан мини-комбинезон дугих рукава и упечатљиве кратке чизме остале су у сенци глумичине фризуре.

Ен је косу подигла у висок реп, а пустила је шишке ― тзв. wispy шишкице (танке), које су феноменалан додатак врло густој и тамној коси.


Овакав начин сечења шишака све је популарнији, пре свега јер чини да остатак косе делује богатије и гушће. Оне се са остатком косе спадају постепено и суптилно, нису нападне, не дају строгоћу лицу, а једнако добро изгледају и уз подигнуту и уз пуштену косу.

Енине нове шишке одличан су избор за сваки облик лица јер не утичу превише на њега, не мењају утисак који оно оставља, нити скрећу превише пажње.

Aко обожавате да носите аксесоаре за главу и косу, оне су одличан савезник јер неће направити "гужву", нити деловати нападно и биће савршен оквир за лице.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".