У Србији данас на северу сунчани периоди, а у централним и јужним пределима пре подне облачно са слабим снегом. Поподне у свим крајевима суво уз делимично разилажење облака. Ветар умерен северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура од -2°Ц до 2°Ц, а максимална дневна од 3°Ц у Ужицу и на југу Србије до 8°Ц у Сомбору и Неготину. Увече суво. Температура у 22х од -1°Ц до 2°Ц.

У Београду делимично разведравање и сунчани интервали уз прохладно време. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура 1°Ц, а максимална дневна до 6°Ц. Увече суво. Температура у 22х 2°Ц.

У Нишу ујутру слаб снег који престаје, а од средине дана суво. Ветар умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура 0°Ц, а максимална дневна до 5°Ц. Увече суво. Температура у 22х 0°Ц.

У Ужичком региону ујутру облачно са слабим снегом, а затим суво са сунчаним интервалима поподне. Ветар умерен северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура од -1°Ц до 1°Ц, а максимална дневна од 3°Ц до 5°Ц. На Златибору и Тари од -5°Ц до -2°Ц на 1000 мнв са снегом ујутру.

У Новом Саду дужи сунчани периоди. Ветар умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура -1°Ц, а максимална дневна до 7°Ц. Увече суво. Температура у 22х 0°Ц.

У Суботици претежно сунчано уз слаб мраз ујутру. Ветар умерен до појачан северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура -1°Ц, а максимална дневна до 7°Ц. Увече суво. Температура у 22х 0°Ц

Време наредних дана

У петак ујутру мраз, а током дана сунчани периоди и знатно топлије него у четвртак. Више сунчаних сати биће поподне. Ветар слаб југоисточни и јужни, у јужном Банату умерен југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура од -8°Ц до 1°Ц, а максимална дневна од 4°Ц на југу до 12°Ц на северу Србије.

У суботу пролазно наоблачење уз мањи пад температуре и могућу пролазну краткотрајну кишу, а на планинама слаб снег. У недељу ујутру мраз, а током дана сунчани периоди. Од понедељка температура у порасту и наредне седмице топлије од просека уз претежно сунчано време.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".