U Srbiji danas na severu sunčani periodi, a u centralnim i južnim predelima pre podne oblačno sa slabim snegom. Popodne u svim krajevima suvo uz delimično razilaženje oblaka. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna dnevna od 3°C u Užicu i na jugu Srbije do 8°C u Somboru i Negotinu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -1°C do 2°C.

U Beogradu delimično razvedravanje i sunčani intervali uz prohladno vreme. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 1°C, a maksimalna dnevna do 6°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 2°C.

U Nišu ujutru slab sneg koji prestaje, a od sredine dana suvo. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 0°C, a maksimalna dnevna do 5°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 0°C.

U Užičkom regionu ujutru oblačno sa slabim snegom, a zatim suvo sa sunčanim intervalima popodne. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 1°C, a maksimalna dnevna od 3°C do 5°C. Na Zlatiboru i Tari od -5°C do -2°C na 1000 mnv sa snegom ujutru.

U Novom Sadu duži sunčani periodi. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, a maksimalna dnevna do 7°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 0°C.

U Subotici pretežno sunčano uz slab mraz ujutru. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, a maksimalna dnevna do 7°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 0°C

Vreme narednih dana

U petak ujutru mraz, a tokom dana sunčani periodi i znatno toplije nego u četvrtak. Više sunčanih sati biće popodne. Vetar slab jugoistočni i južni, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -8°C do 1°C, a maksimalna dnevna od 4°C na jugu do 12°C na severu Srbije.

U subotu prolazno naoblačenje uz manji pad temperature i moguću prolaznu kratkotrajnu kišu, a na planinama slab sneg. U nedelju ujutru mraz, a tokom dana sunčani periodi. Od ponedeljka temperatura u porastu i naredne sedmice toplije od proseka uz pretežno sunčano vreme.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".