Њему су објављени сви прегледи, и дијагностикована тонзила грла, која се води и као тумор. Након интервенције, Ћемо неће смети месец дана ни да помисли да се лати микрофона, а камоли да запева.


Иначе, популарни певач је и раније имао здравствених проблема, а у једном периоду био је чак на ивици живота и смрти.

- Немам обичај да за медије износим приватне проблеме, али овог пута сам принуђен да направим изузетак. На моју велику срећу, а корак ме делио од велике несреће, успео сам да сачувам здравље захваљујући тиму хитне помоћи ВМА, на челу са начелником хитне помоћи ВМА доктором Миланом Јовановић.


- Волео бих да ме разумете јер не бих откривао дијагнозу, само ћу нагласити да због стручности и брзине лекара избегао сепсу. Тренутно сам на терапији, придржавам се лекарског упуства и примам редовно терапију. Сад је све у најбољем реду, како је могло бити. Уколико све буде ишло по плану лекара, операција неће бити потребна. Искористио бих прилику да се извиним својој публици и сарадницима, што сам морао да откажем неколико наступа. Ипак је здравље најпрече! - рекао нам је љубазан Ћемо тада.

Иначе, он је за дочек српске Нове године наступао у "Бару" где је направио атмосферу за памћење, а његов наступ је и даље баровцима један од најбољих.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".