С њим има ћерке Теодору и Наталију, а иако је са супругом била у великој љубави, како истиче, једног дана је између њих "завладала тишина".


- Муж и ја смо, једноставно, престали смо да разговарамо - истакла је Сузана током гостовања у емисији "Јутро" на ТВ Прва.

- Између нас је завладала тишина и почела да се развија дистанца.

Манчићева не крије да јој је жао што се све одвило како јесте и напомиње да јој смета поглед који друштво има на припаднике различитих полова након развода.

Фото: Лабудовић

 

- Ко год ступи у брак жели да то буде заувек. Мени је жао због мог развода. То је болна прекретница у животу и мушкарца и жене, али није основано уврежено мишљење да разводом жена постаје распуштеница а за мушкарце кажемо да су слободни - каже Манчићева.

У једном раније интервјуу, водитељка је испричала да је с бившим супругом остала у добрим односима јер су се растали пријатељски и без свађе.

- Чујем се с бившим супругом Небојшом без обзира на то што смо се одавно растали. Никада се нисмо свађали, наш развод је протекао у миру и мислим да тако и треба да буде. Ћерке Наталија и Теодора се редовно чују с оцем, ниједног тренутка нисам утицала на то да на било који начин нарушим њихов однос. Не помињем га често у јавности јер он има свој живот. Он је један део мог живота који нити могу нити желим да избришем - рекла је једном приликом Сузана.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".