Чим вага покаже 60 килограма то је знак да мора да мења исхрану.

- Када одлучим да смршам, баш сам карактер! Нећу пробати чак ни оно што највише волим, нити ми смета ако људи око мене једу шта год пожеле. Признајем, буде ми тешко да не прекршим, понекад чак и сањам колаче које много волим - искрена је водитељка, која је одувек била слаба на посластице.

- Најтеже ми је да се одрекнем слаткиша јер их обожавам. Волим торте, колаче, чоколаду, сладолед... Међутим, када желим да смршам, прво њих избацујем из исхране.

С обзиром на то да се професионално бавила манекенством, Наташа је давно стекла навику да води рачуна о томе шта једе.

- Откад сам одрасла, водим рачуна о исхрани. Када бих јела колико волим и желим, сигурно бих имала превише килограма. Чим видим да сам се мало угојила, трудим се да одмах скинем тај вишак, да не оде предалеко. Нарочито сам пазила на исхрану у двадесетим годинама, када сам се бавила манекенством. Тада ми је кашика стално била пробушена и више сам била гладна него сита.

 

Шармантна водитељка каже да се највише угојила када је са 16 година избегла из Хрватске у Србију.

- Након што смо избегли, имала сам емоционалне проблеме и јела сам на нервној бази. То је било такозвано "емотивно преједање" и тада сам имала скоро 70 килограма. Када ми се живот унормалио, килажа ми се сама довела у ред, уз одређени режим исхране - прича Наташа, која се тада, како је раније признала, угојила 20 килограма, и додаје да је с временом научила шта прија њеном организму.


- Најбоље је постепено мршавити, дуже траје, али нема јо-јо ефекта. Давно сам открила како да најлакше скинем килограме, а то је да не мешам угљене хидрате и протеине. Када желим брзо да смршам, не вечерам. Наравно, најбоље је исхрану комбиновати са неком рекреацијом. Пре него што сам добила двоје деце и почела да радим "Практичну жену", редовно сам тренирала. Међутим, последњих неколико година имам превише обавеза и не стижем на тренинге. Моје вежбање највише се своди на трчање за децом када смо напољу - рекла је водитељка.

 

ШТА ЈЕДЕ ВОДИТЕЉКА:

Доручак: Интегрална погачица са јогуртом

Ручак: Гриловано месо са бареним поврћем и свежом салатом

Вечера: Туњевина са паприком

Трик савет: Будите умерени у исхрани. кад год једете у нормалним количинама сигурно вас неће довести до гојазности.

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".