Викторија се два пута удавала, а није имала среће ни са првим, ни са другим мужем. Први је, како је сама признала, био наркоман и живот са зависником није био могућ, па је решила да се разведе.

Викторија се за првог мужа, који је такође био музичар, удала 1982. године и то после само десет дана познанства. Тајно су се венчали, а њихов брак био је бајка све док није ступио рат на подручју бивше Југославије. Тада су настали проблеми.

Фото: Милена Анђела

 

 

- Онда је кренуо распад система. Између маме и жене, између жене и наркотика. Изабрао је наркотике. Дан данас не знам где је. Једном су ми јавили да је мртав, ја се исплакала, кукала, а он, није се ни јављао, крио се од дугова - испричала је Викторија једном приликом.

Она је у интервјуу за један дневни лист пре неколико година открила и то да је бивши муж продавао због дроге њихову имовину, што је био главни разлог да се растану заувек.

- Мој тадашњи супруг је наставио да се дрогира. Доживела сам да се вратим са турнеје и да нађем празан стан. Када сам видела да му нема повратка, развели смо се. То је било 1993. године и од тада смо изгубили сваки контакт - открила је Викторија.

 

 

Она, нажалост, није имала среће ни са другим "мужем". Човек са којим је добила ћерку Тару и са којим је живела у ванбрачној заједници неколико година правио јој је велике проблеме и то баш око ћерке. У почетку је он имао старатељство над Таром.

- Тек у тридесет трећој сам први пут видела хероин, ову дрогу су користили музичари са којима сам снимала плочу. Видела сам да ти људи не функционишу без тога. Ја сам по том питању била права необразована сељанка, која ништа о томе није знала. Појма нисам имала да узимање дроге може да доведе до ситуације да човек умре од обичне упале плућа, од грипа, да пропада цео организам, страдају кости. Гледала сам једног пријатеља који је свој зуб извадио прстима. Хероин сам пробала из знатижеље, незнања и радозналости.

 

 

- После завршетка снимања, након што сам га узела, осећала сам се као да ме је савладао грип. Колеге су ми рекле да је то почетак кризе. Побегла сам убрзо на море и више никад нисам погледала то својим очима. Иглу никад нисам пробала. То сам гледала само у "Петпарачким причама" - испричала је својевремо Викторија, а пре неколико година за магазин "Сторy" открила је какав став данас има када су у питању бракови и везе.

- Нема тог мајчиног сина с којим бих остарила, пеглала му кошуље и кога бих могла да убуџим у своје време. Чак мислим да они који живе заједно, а мојих су година, треба да спавају у одвојеним собама. Никада нисам била роб пегле, кухиње и усисивача, прибегавала сам томе само у специјалним приликама. Иначе, лепо је кад видиш парове који се воле како деле обавезе.

Викторија је током учешћа у једном ријалитију пре неколико година први пут јавно проговорила о најтежим тренуцима у свом животу, тачније о трауматичном искуству када је изгубила дете.

- Негде око 11 ја одем у тоалет и онда се десило нешто невероватно. Избацила сам плод - присетила се Викторија трагичног догађаја који је доживела током деведесетих година, дан након великог концерта који је одржала тада у Скопљу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".