Њен рецепт са енергију и живахност којом плени је:

Фото: Петар Милошевић

 

- Нисам се трудила да одржим младалачки дух, не постоји рецепт за то. Ја баш не спавам много, зујим, идем и сад чак тражим друштво, нећу да самујем, једноставно не трпим самоћу. Волим када сам у друштву. Идем да се дружим са младима, шта да радим ја код куће у четири зида, немам ни децу ни унучиће да се савијам око њих, имам само мачку у кући - истакла је певачица за портал "Гранд Онлине".

- Хоћу да трајем, хоћу једноставно изазове. Ја не идем да радим оно што раде старлете тамо, мене узимају због гледаности. Узимају ме као име, па што да не идем када ме свуда зову - рекла је Лепа.

Подсетимо, Лепа Лукић је пре само две недеље напунила 82. године, а на ведром духу који и данас поседује завиде јој многи. Не крије да је таква била и као девојчурак, те не чуди што је била миљеница јачег пола.

- Нормално је да су ми се удварали када сам била млада, па нису ме сигурно заобилазили. Ја нисам могла да се одбраним од мушкараца! На свакакве начине су ми прилазили, па као и данас овим младим девојкама, а ја сам само бирала овог хоћу, а овог нећу - открила је недавно.

Рекла је реч, две и о јаким женама.

- Јака жена је она која је успешна и која може да издржи све. Мени је жао што се приближава тренутак када ћу престати да певам, мада ја никад не би престајала. Снимила сам две песме пре два месеца у овим годинама певам као и кад сам почињала - рекла нам је Лепа Лукић.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".