Аница је 1978. године рођена у Касидолу, а одувек је сматрана нежељеним дететом, пошто је њен отац након две ћерке, Весне и Златке, добио још једну ћерку, а силно је желео дечака, чак су га доктори током женине трудноће лагали да носи дечака.

Са само тринаест година први пут се појављује са албумом "Младе године могу све", који је радила у сарадњи са тада веома популарном групом "Јужни ветар".

Фото: Јутјуб принтскрин/Жељко Гавриловић

 

 

Када је објавила свој други албум "Девојачки снови", у том периоду јој се разводе родитељи, а сама певачица је касније признала да ју је отац финансијски искоришћавао, због чега се касније помирила са мајком, у истом периоду почиње да наступа по кафанама.

Неке од њених најпопуларнијих песама су “Моје мало лудило”, “Стрела љубави” и “Свадба ће да буде”, коју је урадила са Недељком Бајићем Бајом, са којим су је и повезивали на приватном плану.

Издала је неколико албума из ког се издвојила тек понека песма, а након последњег објављеног сингла “Ледена лејди” из 2012. отишла је на вишемесечну турнеју, са које се никада није вратила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Anica Milenkovic

 

 

Великог удела у тој одлуци била је и трудноћа 2010. године са тадашњим менаџером и дечком Данилом. Међутим, пар се није венчао, Данило ју је оставио, а она је остала сама са тек рођеном ћерком Барбаром.

Аница је својевремено изјавила да се у Србију није враћала како не би никоме била на терету, а у Америци је примала социјалну помоћ као самохрана мајка. Међутим, онда је упознала Зорана Наумоског, Македонца из Велеса, који је две године млађи од ње.

Ово није крај Анициним недаћама. Њено друго дете, син Филип, рођено је глуво, те је Аница сву своју пажњу усмерила на њега. Као резултат њеног труда и рада са њим, мали Филип је са три године почео да изговара прве речи.

 

 

Аница је 2015. године била чланица жирија једног музичког такмичења у Америци под називом “Америцан Босниан Идол”. Исте године у српским медијима се појавила због сукоба са старим сарадником Недељком Бајићем Бајом.

Певачев тим је закључио да њихова заједничка песма не треба да стоји на Јутјубу те су је скинули, иако је песму платила Аница.

Аница и данас живи у Америци и води миран, породични живот.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".