Anica je 1978. godine rođena u Kasidolu, a oduvek je smatrana neželjenim detetom, pošto je njen otac nakon dve ćerke, Vesne i Zlatke, dobio još jednu ćerku, a silno je želeo dečaka, čak su ga doktori tokom ženine trudnoće lagali da nosi dečaka.

Sa samo trinaest godina prvi put se pojavljuje sa albumom "Mlade godine mogu sve", koji je radila u saradnji sa tada veoma popularnom grupom "Južni vetar".

Foto: Jutjub printskrin/Željko Gavrilović

 

 

Kada je objavila svoj drugi album "Devojački snovi", u tom periodu joj se razvode roditelji, a sama pevačica je kasnije priznala da ju je otac finansijski iskorišćavao, zbog čega se kasnije pomirila sa majkom, u istom periodu počinje da nastupa po kafanama.

Neke od njenih najpopularnijih pesama su “Moje malo ludilo”, “Strela ljubavi” i “Svadba će da bude”, koju je uradila sa Nedeljkom Bajićem Bajom, sa kojim su je i povezivali na privatnom planu.

Izdala je nekoliko albuma iz kog se izdvojila tek poneka pesma, a nakon poslednjeg objavljenog singla “Ledena lejdi” iz 2012. otišla je na višemesečnu turneju, sa koje se nikada nije vratila.

Foto: Jutjub printskrin/Anica Milenkovic

 

 

Velikog udela u toj odluci bila je i trudnoća 2010. godine sa tadašnjim menadžerom i dečkom Danilom. Međutim, par se nije venčao, Danilo ju je ostavio, a ona je ostala sama sa tek rođenom ćerkom Barbarom.

Anica je svojevremeno izjavila da se u Srbiju nije vraćala kako ne bi nikome bila na teretu, a u Americi je primala socijalnu pomoć kao samohrana majka. Međutim, onda je upoznala Zorana Naumoskog, Makedonca iz Velesa, koji je dve godine mlađi od nje.

Ovo nije kraj Anicinim nedaćama. NJeno drugo dete, sin Filip, rođeno je gluvo, te je Anica svu svoju pažnju usmerila na njega. Kao rezultat njenog truda i rada sa njim, mali Filip je sa tri godine počeo da izgovara prve reči.

 

 

Anica je 2015. godine bila članica žirija jednog muzičkog takmičenja u Americi pod nazivom “American Bosnian Idol”. Iste godine u srpskim medijima se pojavila zbog sukoba sa starim saradnikom Nedeljkom Bajićem Bajom.

Pevačev tim je zaključio da njihova zajednička pesma ne treba da stoji na Jutjubu te su je skinuli, iako je pesmu platila Anica.

Anica i danas živi u Americi i vodi miran, porodični život.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".