- Виктор је у јулу прошле године раскинуо двогодишњу везу са манекенком Сандром Миљаковић и желео је да неко време буде сам. После неколико месеци момачког живота, десила му се нова љубав - прича Викторов близак пријатељ за "Информер" и открива где је Бренин син нашао нову девојку.

- Виктор и Лена су се више пута сретали на заједничким приватним прославама, на којима је она била ангажована да пева. Одмах му се допала, али је одлучио да јој приђе тек недавно и призна јој да жели везу с њом. Лена му је рекла да такође има симпатије према њему и тако је све почело...

Фото: Инстаграм принтскрин/ viktorernest

 

 

И Викторова бивша девојка Сандра кренула је даље! Она је преболела Брениног сина поред фотографа Немање Новаковића.

- Сандра и Немања су лудо заљубљени и тренутно су на првом заједничком одмору у Мексику. Своју везу обелоданили су на друштвеним мрежама, где свакодневно објављују заједничке фотографије - прича извор.

Лепа Брена каже да она и њен супруг Боба Живојиновић не терају синове да се ожене:

- Волела бих да у Бобином и мом животу све иде по реду. Најлепше је када све иде логичним следом. Мислим да је Стефан зрео момак да сам одлучује о својим емотивним изборима, а за Виктора мислим да је још млад. Има само 24 године и тек му предстоје избори.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".