Ипак, чак ни највернији фанови певачице нису знали да она има сестру Јулију, која је од ње старија само годину и по дана.

Јелена је за "РТЛ Еxклузив" проговорила о детаљима из свог приватног живота о којима иначе не говори у јавности. Том приликом се дотакла и своје старије сестре Јулије.

Упркос свим покушајима да се пронађе фотографија Розгине старије сестре, у бројним причама о породици славне певачице једноставно нема тог податка. Ако ништа друго, Јелена се није устручавала да говори о својој сестри.

- Моја сис, ја је зовем "сис", тако ми је уписана и у именику. Она води потпуно другачији живот од мене. Јулија је мајка, предивна мајка и Јулија је одувек била тип који је устајао у осам ујутро.

- Ја сам велика спавалица, а она је потпуно другачији тип. Одлучила се за мирнији начин живота - рекла је Јелена која се потом осврнула на нећаке.

- Моја нећакиња је моја пријатељица са којом се сваки дан чујем. Пуно причамо о свему, немамо тајни. Ја Леи заиста све испричам, она све зна, и кад сам срећна и кад сам тужна, и кад сам заљубљена и кад нисам заљубљена.

- Имамо тотално другачији укус по питању мушкараца, али то је ок - нашалила се Розга.

Певачица је испричала и непријатну ситуацију која јој се догодила током карантина. Непознати мушкарац ју је свакодневно уходио.

- Живела сам у страху чак и преко дана... Нон стоп сам се окретала иза себе, а не волим тако живети. Ко воли да живи у страху? Кад уђеш у ходник, па почнеш да трчиш према лифту... Грозно.

- Ја као да привлачим такве, али надам се да је ово био последњи пут - каже искрено Розга којој се слична ствар догодила и пре неколико година када је затражила и помоћ полиције.

Фото: Дарко Дозет

 

 

Иначе, Розга је недавно открила како се осећа јер је годинама на терапији коју је добила због претеране жеље за перфекционизмом.

- Редовно пијем терапију, пазим на исхрану и слушам савете лекара. Научила сам живети и носити се с тим - рекла је Јелена.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".