Ipak, čak ni najverniji fanovi pevačice nisu znali da ona ima sestru Juliju, koja je od nje starija samo godinu i po dana.

Jelena je za "RTL Exkluziv" progovorila o detaljima iz svog privatnog života o kojima inače ne govori u javnosti. Tom prilikom se dotakla i svoje starije sestre Julije.

Uprkos svim pokušajima da se pronađe fotografija Rozgine starije sestre, u brojnim pričama o porodici slavne pevačice jednostavno nema tog podatka. Ako ništa drugo, Jelena se nije ustručavala da govori o svojoj sestri.

- Moja sis, ja je zovem "sis", tako mi je upisana i u imeniku. Ona vodi potpuno drugačiji život od mene. Julija je majka, predivna majka i Julija je oduvek bila tip koji je ustajao u osam ujutro.

- Ja sam velika spavalica, a ona je potpuno drugačiji tip. Odlučila se za mirniji način života - rekla je Jelena koja se potom osvrnula na nećake.

- Moja nećakinja je moja prijateljica sa kojom se svaki dan čujem. Puno pričamo o svemu, nemamo tajni. Ja Lei zaista sve ispričam, ona sve zna, i kad sam srećna i kad sam tužna, i kad sam zaljubljena i kad nisam zaljubljena.

- Imamo totalno drugačiji ukus po pitanju muškaraca, ali to je ok - našalila se Rozga.

Pevačica je ispričala i neprijatnu situaciju koja joj se dogodila tokom karantina. Nepoznati muškarac ju je svakodnevno uhodio.

- Živela sam u strahu čak i preko dana... Non stop sam se okretala iza sebe, a ne volim tako živeti. Ko voli da živi u strahu? Kad uđeš u hodnik, pa počneš da trčiš prema liftu... Grozno.

- Ja kao da privlačim takve, ali nadam se da je ovo bio poslednji put - kaže iskreno Rozga kojoj se slična stvar dogodila i pre nekoliko godina kada je zatražila i pomoć policije.

Foto: Darko Dozet

 

 

Inače, Rozga je nedavno otkrila kako se oseća jer je godinama na terapiji koju je dobila zbog preterane želje za perfekcionizmom.

- Redovno pijem terapiju, pazim na ishranu i slušam savete lekara. Naučila sam živeti i nositi se s tim - rekla je Jelena.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".