Ове даме красе посебност, храброст и харизма, као и то што су у свакој прилици своје и не маре много за мишљења других, што их у чима супротног пола чини неодољивим.

1. Ован

Ове жене су посебне и увек имају неку црту лица која их издваја. Маркантне су и харизматичне.

Имају специфичну енергију Марса који влада њиховим знаком, па су истовремено и сензуалне и снажне. Познате су по  чврстом карактеру и оштром темпераменту.

Фото: Депозитфото

 

2. Лав

Жена рођена у овом ватреном знаку је она у коју сви погледају када уђе у просторију. Њен изглед и наступ остављају без текста.

Њена харизма плени, Лавица осваја и појавом и карактером. Воли да се дотерује, па увек изгледа као права дама. Ако и на први поглед не изгледа тако, она је пуна топлине и има наглашен смисао за хумор.

3. Шкорпија

Ова плутоновка је синоним за вамп жену. Она је маркантна, са предивном косом и у њој постоји увек нешто фатално.

Жену рођену у овом воденом знаку красе снага, инцијатива и практичност. Важи за врло паметну жену, која зна како да стигне до постављеног циља и која има јасне границе.

Фото: Профимедиа

 

4. Стрелац

Њено друго име је оригиналност, а ова жена поседује неодољив шарм. Увек је окружена пријатељима и омиљена је у друштву. Јединствена је због своје посебности која вам се, када је упознате, брзо увуче под кожу.

5. Водолија

Ова жена будућности важи за једну од најхаризматичнијих особа Зодијака. На први поглед ће вас привући њена срдачност, топлина, хумор и широк спектар интересовања. Очарава оригиналношћу, а на свет гледа потпуно другачијим очима од већине.

Жена Водолија је увек спремна да каже све што мисли, па и оно што други мисле, али не желе да изговоре. Њу није брига шта други о њој причају, а то је у очима супротног пола чини још привлачнијом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".