Ove dame krase posebnost, hrabrost i harizma, kao i to što su u svakoj prilici svoje i ne mare mnogo za mišljenja drugih, što ih u čima suprotnog pola čini neodoljivim.

1. Ovan

Ove žene su posebne i uvek imaju neku crtu lica koja ih izdvaja. Markantne su i harizmatične.

Imaju specifičnu energiju Marsa koji vlada njihovim znakom, pa su istovremeno i senzualne i snažne. Poznate su po  čvrstom karakteru i oštrom temperamentu.

Foto: Depozitfoto

 

2. Lav

Žena rođena u ovom vatrenom znaku je ona u koju svi pogledaju kada uđe u prostoriju. NJen izgled i nastup ostavljaju bez teksta.

NJena harizma pleni, Lavica osvaja i pojavom i karakterom. Voli da se doteruje, pa uvek izgleda kao prava dama. Ako i na prvi pogled ne izgleda tako, ona je puna topline i ima naglašen smisao za humor.

3. Škorpija

Ova plutonovka je sinonim za vamp ženu. Ona je markantna, sa predivnom kosom i u njoj postoji uvek nešto fatalno.

Ženu rođenu u ovom vodenom znaku krase snaga, incijativa i praktičnost. Važi za vrlo pametnu ženu, koja zna kako da stigne do postavljenog cilja i koja ima jasne granice.

Foto: Profimedia

 

4. Strelac

NJeno drugo ime je originalnost, a ova žena poseduje neodoljiv šarm. Uvek je okružena prijateljima i omiljena je u društvu. Jedinstvena je zbog svoje posebnosti koja vam se, kada je upoznate, brzo uvuče pod kožu.

5. Vodolija

Ova žena budućnosti važi za jednu od najharizmatičnijih osoba Zodijaka. Na prvi pogled će vas privući njena srdačnost, toplina, humor i širok spektar interesovanja. Očarava originalnošću, a na svet gleda potpuno drugačijim očima od većine.

Žena Vodolija je uvek spremna da kaže sve što misli, pa i ono što drugi misle, ali ne žele da izgovore. NJu nije briga šta drugi o njoj pričaju, a to je u očima suprotnog pola čini još privlačnijom.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".