Матеј Периш (27), момак из Сплита, нестао је у ноћи између 30. и 31. децембра када је изашао из ноћног клуба "Готик". Његов отац је за Телеграф изјавио да потрага није знатно напредовала, те да су му две ствари потпуно нејасно - где је Матеј желео да оде и зашто се вратио ка Сави када му је она била испред.

Упркос томе што се Матеју сваки траг губи пре месец дана, Периш мисли да је Матеј жив. Да његов син има могућност сигурно би контактирао њега или неког другог и јавио се.

Фото: Јутјуб принтскрин/MUP Republike Srbije

 

 

- Он зна свог тату. Њему не требам ништа поручити. Матеј зна свог тату и зна да га нећу ништа питати већ да ћемо ићи кући - рекао је Ненад Периш, додајући да верује да ће свог сина након свега загрлити и са њим кренути у дом у Хрватској где му се налазе мајка и сестра.

- Прошло је 30 дана, а нико не зна где је тачно мој син. Оно што ми је за сада познато јесте да је мобилни у реци био и да је дошао до Великог ратног острва. Немамо слику Матејевог ни уласка ни изласка из воде. Оно што сам ја видео гледајући камере приметио сам да је мој Матеј три пута заустављао такси. Са двојицом није комуницирао, већ само са трећим таксистом који му одбија вожњу. То ми говори да је он дефинитивно негде хтео отићи. Такси му је требао - истиче Периш за Телеграф, тврдећи да "све у вези телефона говори да је Матеј у реци".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".