Matej Periš (27), momak iz Splita, nestao je u noći između 30. i 31. decembra kada je izašao iz noćnog kluba "Gotik". NJegov otac je za Telegraf izjavio da potraga nije znatno napredovala, te da su mu dve stvari potpuno nejasno - gde je Matej želeo da ode i zašto se vratio ka Savi kada mu je ona bila ispred.

Uprkos tome što se Mateju svaki trag gubi pre mesec dana, Periš misli da je Matej živ. Da njegov sin ima mogućnost sigurno bi kontaktirao njega ili nekog drugog i javio se.

Foto: Jutjub printskrin/MUP Republike Srbije

 

 

- On zna svog tatu. NJemu ne trebam ništa poručiti. Matej zna svog tatu i zna da ga neću ništa pitati već da ćemo ići kući - rekao je Nenad Periš, dodajući da veruje da će svog sina nakon svega zagrliti i sa njim krenuti u dom u Hrvatskoj gde mu se nalaze majka i sestra.

- Prošlo je 30 dana, a niko ne zna gde je tačno moj sin. Ono što mi je za sada poznato jeste da je mobilni u reci bio i da je došao do Velikog ratnog ostrva. Nemamo sliku Matejevog ni ulaska ni izlaska iz vode. Ono što sam ja video gledajući kamere primetio sam da je moj Matej tri puta zaustavljao taksi. Sa dvojicom nije komunicirao, već samo sa trećim taksistom koji mu odbija vožnju. To mi govori da je on definitivno negde hteo otići. Taksi mu je trebao - ističe Periš za Telegraf, tvrdeći da "sve u vezi telefona govori da je Matej u reci".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".