Није заинтересован за вас и заједнички однос 

Оно што делује поприлично изненађујуће јесте сазнање да он није заинтересован за везу са вама, након првог састанка који је према вашим проценама прошао одлично. Можда је он једноставно уживао у тренутку, а касније закључио да сте два различита света. Можда је био само љубазан и није хтео већ на првом састанку да вам каже да са вама не види своју будућност. И то може на вас да остави болан утисак, ако се испостави да је то разлог, пођите од себе – ни ви не бисте хтели да будете са неким ко вам није привлачан и кога не сматрате својим паром, са друге стране сигурно не желите да патите за неким ко вас неће.

Његове намере нису искрене

Фото: Депозитфото

 

 

Много пута ће се догодити да особа са којом сте на првом састанку има потпуно другачије намере, а да ви то просто не приметите одмах. Па опет некад ће се догодити да особа са нечистим намерама препозна одређене квалитете у другој особи и осети се заиста кривом што је покушала да је искористи. Ако је он у вама видео добру девојку, а његов циљ је био да нађе неког са ким ће преболети бившу девојку или са ким ће имати повремену везу базирану на сексу, можда је у њему прорадила савест и није могао то да вам уради, па је стога одлучио на време да се повуче. Али будите сигурни да вам то неће никада признати.

Многе ствари вам се нису поклопиле

Фото: Депозитфото

 

Први састанак служи за то да се људи боље упознају. Да бисте сазнали о особи што је могуће више ствари, како би их упоредили са утиском и информацијама које сте имали пре састанка потребан је један озбиљнији разговор. Ако је он закључио да ви живите потпуно другачијим темпом од њега, и да су ваша интересовања сушта супротност од његових, врло је вероватно да је то разлог што вас није звао на други састанак. Иако је можда заиста уживао у вашем друштву, дугорочно гледано закључио је да то ипак не би фунцкионисало, и да му је драго било што је упознао једну такву особу али му са друге стране то није довољно да би отпочео неки дубљи однос.

"Ниси ти у питању у мени је проблем"

Фото: Депозитфото

 

Сви знате за ову чувену реченицу, али она је некада потпуно истинита. Можда нисте ништа погрешно урадили, и можда он заиста сматра да сте сјајна особа, али је управо изашао из дуге везе и није спреман за ново везивање, или не воли озбиљне везе него би још увек да ужива у необавезним виђањима и флертовања са другим девојкама. Можда има неких нерешених питања у животу која га коче да се посвети новој вези. Можда заиста није проблем у вама, већ у њему. И будите срећни ако вам то отворено каже, да бар постоји нешто што ће на крају навас оставити позитиван утисак.