Nije zainteresovan za vas i zajednički odnos 

Ono što deluje poprilično iznenađujuće jeste saznanje da on nije zainteresovan za vezu sa vama, nakon prvog sastanka koji je prema vašim procenama prošao odlično. Možda je on jednostavno uživao u trenutku, a kasnije zaključio da ste dva različita sveta. Možda je bio samo ljubazan i nije hteo već na prvom sastanku da vam kaže da sa vama ne vidi svoju budućnost. I to može na vas da ostavi bolan utisak, ako se ispostavi da je to razlog, pođite od sebe – ni vi ne biste hteli da budete sa nekim ko vam nije privlačan i koga ne smatrate svojim parom, sa druge strane sigurno ne želite da patite za nekim ko vas neće.

NJegove namere nisu iskrene

Foto: Depozitfoto

 

 

Mnogo puta će se dogoditi da osoba sa kojom ste na prvom sastanku ima potpuno drugačije namere, a da vi to prosto ne primetite odmah. Pa opet nekad će se dogoditi da osoba sa nečistim namerama prepozna određene kvalitete u drugoj osobi i oseti se zaista krivom što je pokušala da je iskoristi. Ako je on u vama video dobru devojku, a njegov cilj je bio da nađe nekog sa kim će preboleti bivšu devojku ili sa kim će imati povremenu vezu baziranu na seksu, možda je u njemu proradila savest i nije mogao to da vam uradi, pa je stoga odlučio na vreme da se povuče. Ali budite sigurni da vam to neće nikada priznati.

Mnoge stvari vam se nisu poklopile

Foto: Depozitfoto

 

Prvi sastanak služi za to da se ljudi bolje upoznaju. Da biste saznali o osobi što je moguće više stvari, kako bi ih uporedili sa utiskom i informacijama koje ste imali pre sastanka potreban je jedan ozbiljniji razgovor. Ako je on zaključio da vi živite potpuno drugačijim tempom od njega, i da su vaša interesovanja sušta suprotnost od njegovih, vrlo je verovatno da je to razlog što vas nije zvao na drugi sastanak. Iako je možda zaista uživao u vašem društvu, dugoročno gledano zaključio je da to ipak ne bi funckionisalo, i da mu je drago bilo što je upoznao jednu takvu osobu ali mu sa druge strane to nije dovoljno da bi otpočeo neki dublji odnos.

"Nisi ti u pitanju u meni je problem"

Foto: Depozitfoto

 

Svi znate za ovu čuvenu rečenicu, ali ona je nekada potpuno istinita. Možda niste ništa pogrešno uradili, i možda on zaista smatra da ste sjajna osoba, ali je upravo izašao iz duge veze i nije spreman za novo vezivanje, ili ne voli ozbiljne veze nego bi još uvek da uživa u neobaveznim viđanjima i flertovanja sa drugim devojkama. Možda ima nekih nerešenih pitanja u životu koja ga koče da se posveti novoj vezi. Možda zaista nije problem u vama, već u njemu. I budite srećni ako vam to otvoreno kaže, da bar postoji nešto što će na kraju navas ostaviti pozitivan utisak.