Гоца Шаулић не може да прихвати чињеницу да Шабана више нема.

- Гоци је јако тешко, никад се неће навићи и прихватити чињеницу да њеног Шабана више нема. Она скоро сваки дан посећује његов гроб, прича са њим и стално га сања. Као да су наставили да буду заједно на неки други начин. Она га осећа и зна да је ту поред ње. Нама се то не свиђа, кажемо јој да је у депресији, често је замишљена и тужна. Њена деца дају све од себе да је тргну, стално су код ње и велика су јој подршка, да нема њих не знам шта би било са њом - каже другарица Гоце Шаулић и открива да се Шабанова удовица труди да своју тугу сакрије од деце.

Фото: АТА имагес

 

- Не жели њих да секира, крије да је често на гробљу, не жели да их оптерећује и подсећа да им отац није жив. Шабан је и даље њена животна љубав и када прича о њему увек прича у садашњем времену, једноставно се не мири са тим да је сама - каже извор за "Свет" и додаје:

- Не жели да се појављује у јавности, слабо се и дружи, мир проналази у њиховом дому који је пун Шабанових слика. Радост јој причињавају једино деца, због којих и гура даље. Ја такву љубав још нисам видела - завршава њена пријатељица.

Фото: Ненад Живановић

 

Подсетимо, краљ народне музике у колима је био са возачем и кумом, а несрећа се догодила у околини Билефелда у којем је певао.

Немачка полиција објавила је званични извештај тешке саобраћајне несреће.

- У недељу ујутро, у 06.50, на путу БАБ А2, у смеру Дортмунда, у подручју градилишта непосредно пре чворишта Гутерслох, догодила се саобраћајна несрећа у којој су првобитно регистроване три тешко повређене особе и једна лакше.

Фото: АТА имагес

 

Аутомобил "мазда 6", којим је управљао тридесетчетворогодишњи мушкарац, ударио је у возило "сеат ибица". Возила су склизнула и забила се у препреке. Сва три путника у "сеат ибици" озбиљно су повређена, а 34-годишњи мушкарац прошао је са лакшим повредама. О повређенима су се одмах побринуле екипе хитне помоћи, које су их превезле у најближе болнице. Сувозач "сеата" подлегао је повредама током јутра у болници.

Истрага је показала да је мушкарац (34) возио у пијан и без дозволе - писало је у званичном извештају немачке полиције.

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".