Тинејџери и деца радо су пратили авантуре деце шпијуна - брата и сестре Кортез, а и одрасли се се забављали уз овај блокбастер.

Улога старије сестре Кармен припала је тада дванаестогодишњој Алекс Веги, док је млађег брата Џунија глумио осмогодишњи Дарил Сабара. Ови клинци нашли су се раме уз раме са холивудским великаниам попут Антонија Бандераса, Џорџа Клунија, Тери Хачер, Селме Хајек, а због успеха филма снимљен је и наставак.

Фото: Профимедиа

Почетком, 2000-их Алекс и Дарил важили су за највеће дечје звезде, али у наредним годинама нису низали толико запажене улоге.

Фото: Профимедиа

Алекс Вега данас има 33 године, а и даље се бави глумом, али се појављује углавном у епизодним улогама. Последњих година напредовала је у каријеру, те је постала заштитно лице филмова из продукције Халлмарк телевизијске куће.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa PenaVega (@vegaalexa)

Она је усмерена и на породични живот, а од 2014. је у браку са колегом Карлосом Пеном. Занимљиво је да су изабрали заједничко презиме за себе и своју двојицу синова, а то је комбинација њихова два - ПенаВега. Пар има и заједнички Јутјуб канал, а из приложеног се види да су веома посвећени религији, као и васпитању деце.

Иначе, атрактивна плавуша је некада радо делила провокативне фотографије, но породични живот ју је променио, па је то сада реткост.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daryl Sabara (@darylsabara)

Двадесетдеветодшњи Дарил се такође бави глумом, али је посвећен позајмљивању гласова у различитим остварењима. У срећном браку је са певачицом Меган Трејнор.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".