Наташа је у једном интервјуу говорила о односу са Зораном, те одговорила на питање да ли су страст према путовањима и знатижељан дух једна од ствари које су је спојиле са супругом.

- Интересовања партнера нису небитна. Ако се ту поклопите, већа је вероватноћа да ћете успети. Зоран и ја имамо заједничке тачке, али нормално је и да у неким стварима уопште нисмо слични. Лепо је и то, јер преко супруга упознајем и неки нови свет. Замислите да је поред мене неко из истог посла, било би ми досадно да стално причамо о томе. Када дођемо кући, препричавамо догађаје из протеклог дана и на тај начин једно другом ширимо видике - рекла је Наташа за магазин "Стори".

Фото: Јутјуб принтскрин/Рас телевизија

 

Глумица је навела и које предности види у томе што се није остварила као мајка

- Имам сестричину па често помислим да није лако мајкама. Али вероватно је и дивно. Ниједна ситуација није црно-бела. Није лако ни тој деци у пубертету, имам емпатију јер се сећам како је мени у тим годинама било. Чини ми се да многи родитељи забораве какви су били у годинама њихове деце - искрена је била Наташа.

Фото: Танјуг, Раде Прелић

 

Мало је познато да се њен брат такође определио за другачији пут када се замонашио.

- Ту одлуку такође максимално поштујем, ако је донета у миру. Не улазим у то како људи живе. Нико нас није учио да будемо срећни, не знам зашто. То вас ретко ко пита. А свако је срећан на свој начин. То је врло индивидуално, а то је најважније. Могу рећи да сам срећна, наравно уз све проблеме које, као и други, превазилазим. Срећа се постиже трудом, на њој се мора радити и нема подразумевања - рекла је глумица за поменути часопис.

Фото: В. Данилов

Наташа има и сестру близнакињу, о којој је говорила за "Блиц".

- Двојајчане смо и цео живот смо биле различите. Заправо ми себе доживљавамо као две различите особе. Знам да је она старија од мене 10 минута. Ишле смо у исти разред, седеле у истој клупи, спавале у истом кревету. Једино смо у музичкој школи биле раздвојене. Она је била на гитари, ја на хармоници. Имамо наравно, блискост сестринску, али не знам како изгледа блискост једнојајчаних близанаца - рекла је тада.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".