- Инцидент на Хавајима се догодио док сам био онесвешћен. Навалила је на мене, искористила ме - говори у видеу који је снимљен у мају 2021. године. Гомез је негирала оптужбе, назвавши тврдње "фиктивнима" и "чином клевете". Тврди да су она и Рајт били добри пријатељи.

- Не само да су ови напади неутемељени и лажни, већ су Џек и његови пријатељи искористили ову ситуацију како би пласирали своје лажи - стоји у саопштењу. Рајтов пријатељ Мејсон Ризо јавно је оптужио Гомез за сексуално злостављање Рајта у објавама на ТикТоку и Твитеру 30. мајаа 2021.

'Оптужбе су лажне', тврди Гомез

Гомез је оповргнула оптужбе у видеу на Јутјубу објављеном 1. јуна, рекавши да су "недвосмислено лажне". Два дана касније, корисник по имену Лахлан Ханеман објавио је ТикТок видео на којем се чинило да Гомез љуби и додирује Рајта. Према Ханеману, Рајт је у то време био "без свести". Гомез је 4. јуна објавила други видео у којем је порицала оптужбе и рекла да је снимак изманипулисан.

Рајт и даље наставља са наводима других примера неприкладног понашања Гомезове. Такође каже да пар никада није излазио и да су били само пријатељи, упркос томе што су гледаоци нагађали да су пар због појављивања у објавама у ТикТоку.

У видеу Рајт је рекао да су се он и Гомез упознали пре четири године у средњој школи, али су се поновно повезали када су обоје добили пратиоце на ТикТоку. Описао је четири различите интеракције током видеа у којем је рекао да га је Гомез дирала без његовог пристанка.

@brendonqueue i cried at 6:30 this morning realizing everything. Good luck jack. #fyp #siennamae #jackwright ♬ original sound - Feminist Dirtbag

Први је био када је Рајт рекао да се Гомез "потпуно разголила" и опколила га док се он "само лежао на кревету". Рајт је ситуацију описао као "чудну" и рекао да је више пута тражио да престане и да ју је на крају физички удаљио и напустио собу. Рајт је рекао да су "овакве ствари иначе наставиле да се догађају", али би се Гомез накнадно извинила.

Други инцидент који је описао је онај о којем Ханнеманн расправља у свом ТикТок видеу, за који је Рајт рекао да се догодио током путовања на Хаваје. Трећи инцидент догодио се убрзо после тога, рекао је Рајт, док су он и Гомез били на забави. Рајт је рекао да се Гомез наљутила јер се фотографисао с другим женама и замолила га је да дође у њену собу. Рекао је да га је повукла унутра, зграбила га и покушала да се мази са њим, а он јој је рекао да оде.

Рајт је такође рекао да би Гомез често посећивала његов дом - где је знала шифре врата - и улазила унутра, те да је у више наврата видео њен ауто напољу усред ноћи. - Провалила би у моју кућу и кад бих чврсто заспао, ушла би у моју собу и пробудио бих се уз њезину руку у панталонама - рекао је.

- Једне вечери почела је да ми скида одећу, додирује ​​моје међуножје, покушавајући да се мази са мном - рекао је Рајт, додајући да је више пута тражио да престане, а на крају је спавао на поду.

Једном другом приликом, рекао је Рајт, Гомез се наљутила током забаве и затражила је да разговара с њим у купатилу, где је села на пулт и омотала ноге око њега.

- Гледајући уназад, не знам зашто сам остао пријатељ с њом, зашто сам остао у њеној близини. Заиста сам мислио да ће се променити - рекао је Рајт.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".