- Incident na Havajima se dogodio dok sam bio onesvešćen. Navalila je na mene, iskoristila me - govori u videu koji je snimljen u maju 2021. godine. Gomez je negirala optužbe, nazvavši tvrdnje "fiktivnima" i "činom klevete". Tvrdi da su ona i Rajt bili dobri prijatelji.

- Ne samo da su ovi napadi neutemeljeni i lažni, već su DŽek i njegovi prijatelji iskoristili ovu situaciju kako bi plasirali svoje laži - stoji u saopštenju. Rajtov prijatelj Mejson Rizo javno je optužio Gomez za seksualno zlostavljanje Rajta u objavama na TikToku i Tviteru 30. majaa 2021.

'Optužbe su lažne', tvrdi Gomez

Gomez je opovrgnula optužbe u videu na Jutjubu objavljenom 1. juna, rekavši da su "nedvosmisleno lažne". Dva dana kasnije, korisnik po imenu Lahlan Haneman objavio je TikTok video na kojem se činilo da Gomez ljubi i dodiruje Rajta. Prema Hanemanu, Rajt je u to vreme bio "bez svesti". Gomez je 4. juna objavila drugi video u kojem je poricala optužbe i rekla da je snimak izmanipulisan.

Rajt i dalje nastavlja sa navodima drugih primera neprikladnog ponašanja Gomezove. Takođe kaže da par nikada nije izlazio i da su bili samo prijatelji, uprkos tome što su gledaoci nagađali da su par zbog pojavljivanja u objavama u TikToku.

U videu Rajt je rekao da su se on i Gomez upoznali pre četiri godine u srednjoj školi, ali su se ponovno povezali kada su oboje dobili pratioce na TikToku. Opisao je četiri različite interakcije tokom videa u kojem je rekao da ga je Gomez dirala bez njegovog pristanka.

@brendonqueue i cried at 6:30 this morning realizing everything. Good luck jack. #fyp #siennamae #jackwright ♬ original sound - Feminist Dirtbag

Prvi je bio kada je Rajt rekao da se Gomez "potpuno razgolila" i opkolila ga dok se on "samo ležao na krevetu". Rajt je situaciju opisao kao "čudnu" i rekao da je više puta tražio da prestane i da ju je na kraju fizički udaljio i napustio sobu. Rajt je rekao da su "ovakve stvari inače nastavile da se događaju", ali bi se Gomez naknadno izvinila.

Drugi incident koji je opisao je onaj o kojem Hannemann raspravlja u svom TikTok videu, za koji je Rajt rekao da se dogodio tokom putovanja na Havaje. Treći incident dogodio se ubrzo posle toga, rekao je Rajt, dok su on i Gomez bili na zabavi. Rajt je rekao da se Gomez naljutila jer se fotografisao s drugim ženama i zamolila ga je da dođe u njenu sobu. Rekao je da ga je povukla unutra, zgrabila ga i pokušala da se mazi sa njim, a on joj je rekao da ode.

Rajt je takođe rekao da bi Gomez često posećivala njegov dom - gde je znala šifre vrata - i ulazila unutra, te da je u više navrata video njen auto napolju usred noći. - Provalila bi u moju kuću i kad bih čvrsto zaspao, ušla bi u moju sobu i probudio bih se uz njezinu ruku u pantalonama - rekao je.

- Jedne večeri počela je da mi skida odeću, dodiruje ​​moje međunožje, pokušavajući da se mazi sa mnom - rekao je Rajt, dodajući da je više puta tražio da prestane, a na kraju je spavao na podu.

Jednom drugom prilikom, rekao je Rajt, Gomez se naljutila tokom zabave i zatražila je da razgovara s njim u kupatilu, gde je sela na pult i omotala noge oko njega.

- Gledajući unazad, ne znam zašto sam ostao prijatelj s njom, zašto sam ostao u njenoj blizini. Zaista sam mislio da će se promeniti - rekao je Rajt.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".