Интересантна ствар догодила се дан раније када су у другом колу избацили прве носиоце из Хрватске, Мату Павића и Николу Мектића. Кирјос је на Твитеру објавио да је дошло до малог инцидента у свлачионици због тога што је он током поена, погодио једног од хрватских играча лоптицом у тело.

 

Ник је рекао како је тренер хрватског двојца претио да ће се обрачунати у свлачионици, док је Кокинакис то описао речима:

- Било је лудо! Да човек помисли да се радило о УФЦ борби - рекао је Кокинакис

Кокинакиса су после данашње победе питали да појасни шта се збивало у свлачионици.

- Било је прилично забавно, нећу да лажем. Ник и ја смо покушали да будемо професионални, отишли смо у теретану после меча дублова, можда и први пут да смо тако урадили. Бићу искрен, Павићев кондициони тренер је био у питању, дошао је и треснуо бочицом пене за бријање у шипку што је јаче могао. Мислио сам да се шали, нисам био сигуран да ли је то радио да би критиковао своје играче. Дошао је до Ника и рекао му да их нисмо поштовали и да је Ник намерно погодио играча у тело. То је нормално, то су дублови, они су невероватни и морате да их нападнете. Рекли су да смо се правили важни, али сигуран сам да се играло у Хрватској да би било исто - рекао је Кокинакис објашњавајући да нису имали намеру да их понизе, него да распале енергију са трибине и тако добију помоћ.

Све је прокоментарисао чак и директор турнира Крег Тајли.

- Било је много страсти и енергије на стадиону, пренело се то и ван терена. Причао сам са Ником и његовим тимом, ово није необично. Када имате ситуацију као ову да играчи изгубе, а очекује да ће победити, имате много страсти од стране навијача - рекао је Тајли.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".