Interesantna stvar dogodila se dan ranije kada su u drugom kolu izbacili prve nosioce iz Hrvatske, Matu Pavića i Nikolu Mektića. Kirjos je na Tviteru objavio da je došlo do malog incidenta u svlačionici zbog toga što je on tokom poena, pogodio jednog od hrvatskih igrača lopticom u telo.

 

Nik je rekao kako je trener hrvatskog dvojca pretio da će se obračunati u svlačionici, dok je Kokinakis to opisao rečima:

- Bilo je ludo! Da čovek pomisli da se radilo o UFC borbi - rekao je Kokinakis

Kokinakisa su posle današnje pobede pitali da pojasni šta se zbivalo u svlačionici.

- Bilo je prilično zabavno, neću da lažem. Nik i ja smo pokušali da budemo profesionalni, otišli smo u teretanu posle meča dublova, možda i prvi put da smo tako uradili. Biću iskren, Pavićev kondicioni trener je bio u pitanju, došao je i tresnuo bočicom pene za brijanje u šipku što je jače mogao. Mislio sam da se šali, nisam bio siguran da li je to radio da bi kritikovao svoje igrače. Došao je do Nika i rekao mu da ih nismo poštovali i da je Nik namerno pogodio igrača u telo. To je normalno, to su dublovi, oni su neverovatni i morate da ih napadnete. Rekli su da smo se pravili važni, ali siguran sam da se igralo u Hrvatskoj da bi bilo isto - rekao je Kokinakis objašnjavajući da nisu imali nameru da ih ponize, nego da raspale energiju sa tribine i tako dobiju pomoć.

Sve je prokomentarisao čak i direktor turnira Kreg Tajli.

- Bilo je mnogo strasti i energije na stadionu, prenelo se to i van terena. Pričao sam sa Nikom i njegovim timom, ovo nije neobično. Kada imate situaciju kao ovu da igrači izgube, a očekuje da će pobediti, imate mnogo strasti od strane navijača - rekao je Tajli.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".