Лепа манекенка и водитељ најрадоснији хришћански празник проводе код куће са сином Матијом, а на њиховој трпези увек се нађе доста пића.

- Обожавамо Божић јер смо тог дана сви заједно и не постоје пословне обавезе због којих бисмо се раздвојили. Овај празник се проводи са породицом, да би вам цела година била испуњена љубављу и срећом. Волимо да наздравимо домаћом ракијом и вином, али никада не претерујемо са алкохолом - каже Огњен.

Фото: Н.Фифић

 

За свечани празнични ручак задужена је његова супруга Данијела.

- Умесим погачу и уз њу послужим сухомеснате производе, као и кајмак, сир, разне салате. Незаобилазне су сарме и печење. Када је реч о пићу, волим да наздравим са добрим белим вином - прича лепа манекенка.

Данијела и Огњен Бадње вече проводе у стану уз добре филмове.

- Увек смо тог дана код куће са сином. Понекад нам дођу најближи пријатељи, који су као чланови породице. Онда спремим неку лепу вечеру и сви заједно гледамо филмове. Важно нам је да смо код куће и окружени позитивном екипом - прича водитељ.

Огњен открива да његова супруга увек пронађе пару у чесници.

Фото: Архива Новости

 

- Данијела умеси чесницу, па је сви заједно ломимо и тражимо динар. Углавном га пронађе моја жена. Последњих година одлазим код ујака да будем положајник и то ми је увек интересантно. Родитељи су ме научили свим обичајима за Божић, а ја се трудим да то све пренесем на сина Матију - прича Амиџић.

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".