Poznata srpska voditeljka Danijela Dimitrovska Amidžić važi za jednu od najlepših i najnegovanijih dama sa naše javne scene, a s godinama je sve sofisticiranija, te se mnogi pitaju koja je njena tajna mladolikosti i blistave kože.

Foto: N.Fifić

 

Tokom gostovanja na jednoj televiziji govorila je o pravilnom načinu životu, malim trikovima koji doprinose svežem izgledu, ali i navikama.

— Propagiram zdravu ishranu, zdrav život, treninge, ne žuriti nigde, uživati u mladosti. Kad ste mladi, lepi ste zato što ste mladi. Ne treba vam ništa sem neke osnovne higijene i nege. Biće vremena za filere, svi ćemo ih koristiti — kaže Danijela Dimitrovska i dodaje:

— Ja se dosta negujem, to je moj posao, moj fizički izgled je moj alat za rad. Navikla sam da sve pre svega kreće iznutra, zdrava ishrana, uravnotežen san, fizička aktivnost. Sve kreće iznutra. Ja sam stasala i za neke tretmane koji su u skladu sa mojim godinama, ali ne preterujem — kaže Danijela i dodaje da mlađi naraštaju žive u doba filtera, instagrama i nerealnih očekivanja.

— Tinejdžeri imaju potpuno nerealnu predstavu o sebi. NJima će biti problem — završava manekenka.

Podsetimo, Dimitrovska je nedavno u medijima govorila o braku i tome da li postoji recept za savršenu zajednicu.

—  Recept za brak ne postoji. Ognjen i ja smo više od 10 godina zajedno i mislim da nisam stekla kredibilitet da pričam o receptu za dobar brak. To mogu da pričaju moji roditelji, koji su preko 30 godina zajedno. Kao i svaki brak, tako i naš ima uspona i padova. Trudiš se da daš sve od sebe, da radiš na sebi, a samim tim i na zajednici. Ne ispravljati partnera, već raditi na sebi. Daš sve od sebe da nešto funkcioniše. Zajednički cilj posebno kada imate i dete. Harmonija iz mog ugla nije ista kao iz nečijeg drugog. Ne volim da generalizujem, da dajem recepte, da sudim. Svako treba da radi po svom osećaju. A onda jednog dana kada prevalite put preko 30 godina zajedničkog života, onda ćete znati da li ste u tome uspeli. Ali opet je svaki brak jedinstven i ima svoj recept za uspeh.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".