- Једноставно нашли смо се и живимо заједно, волимо се сматрам да је то потпуно природно да идемо даље свадба, па деца, па лагано - рекао је певач за Гранд Онлине, а Барбара открила да ли је очекиала веридбу.

Фото: Инстаграм принтскрин/ barbara.bobak

 

- Наравно да сам очекивала, шта сам се усељавала онда (смех). Нисам реаговала, није било грандоизно јер ја то не волим. Ја сам само молила Бога да не буде неко клечање и неке глупости, очекивала сам али се нисам изненадила - искрена је Даркова изабраница.

Љубавни живот певача одувек интригира јавност, а о односу Барбаре са његовом мајком доста се нагађа. Међутим, Дарко је одлучио да, једном за свагда, стави тачку на ове спекулације.

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

- Искрено, знаш колико мене заболе д**е коме се Барбара допада, мени се допада највише на свету. Могу ја да се не допадам њенима и она мојима заболе ме д**е. Ја живим са њом, ја је женим, ја са њом лежем и будим се, мени се допада највише на свету и ћао. Шта има ја коме да полажем рачуне? Мени је битно да се мени највише свиђа и то је то - јасан је био он.

Будући супружници не губе време и свадбу планирају већ у јуну месецу на којој ће бити преко 800 званица. Немају дилему ни када је у питању певачица која ће им улепшати ово весеље које ће трајати чак два дана.

- Венди. Ја без Венди нећу да правим свадбу, већ смо је звали. Она је велики пријатељ, човек и душа. Једна јако интелигентна особа коју ценим и поштујем. Свадба ће бити у јуну, ако Бог да. Први дан ће бити сала, културица, а други дан шатор, скрнављење идемо до краја, рекао је Дарко.

Фото: Инстаграм принтскрин/barbara.bobak

 

 

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".