Нела и Владимир су поносни родитељи две девојчице Марте и Петре.

Да је у родбинским везама све најбоље и да се заова и снајка одлично слажу и на пословном плану, говори и то да већ годинама раде представу "Пластика".

- Одавно причамо о томе да би било згодно и лепо да урадимо неки посао заједно и то се сада десило. Обе смо у добрим животним и пословним енергијама, у глумачкој зрелости, тако да је ово био прави тренутак за сарадњу - рекла је једном приликом Нела, а Сузана Петричевић додала:

- И да ми Нела није снаја, радила бих са њом. Феноменална је и приватно и професионално, и као снаја и као колегиница.

- Кад смо започињали заједнички живот, прогнозе баш и нису биле неке, да будем искрен. Она млада, талентована глумица тек на почетку каријере, ја у том тренутку већ афирмисани музичар, који је управо напустио рокенрол и одлучио да буде, замислите, композитор примењене музике у Србији деведесетих. Можете мислити колико је то у оном лудилу, беди и примитивизму деведесетих деловало перспективно. Међутим, ми се на то нисмо обазирали, били смо вредни и упорни, веровали смо једно у друго и ето нас данас овде где јесмо - рекао је својевремено Владимир.

Глумица не крије да је у њеној брачној заједници са Владимиром било успона и падова.

- Имали смо озбиљну кризу, свако ко каже да није имао кризе у браку лаже. То спада у домен приватности, па не волим да причам о томе - истакла је Нела Михаиловић пре пар година, па додала:

- Ја сам по природи толерантнија, па самим тим и попустљивија. То су најчешће глупости неке око којих се посвађамо.

(Глорија)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".