Међутим, иако су многи мишљења да је Новаков случај усамљен, још једна звезда прошла је као "боса по трњу" и то прошле године.

Наиме, Џејми Дорнан ког публика памти као Кристијана Греја из "50 нијанси сиве" изјавио је да му је 2021. година најгора у животу, а разлог је јер му је отац преминуо од ковида.

 

 

Он је, како је рекао, био заробљен у Аустралији - 10.000 км далеко од дома, када су му јављене трагичне вести. Џејми је тада био у карантину у хотелу пре него што је кренуло снимање филма "Тхе Тоурист".

Ироња је што су му остала 4 дана карантина и није мога због законских регулатива да оде кући и буде са проодицом у најтежим тренуцима.

- Било је то брутално време из много разлога и за много људи. Сви само покушавамо да се носимо са тим и да изађемо с друге стране и надамо се да ћемо бити нетакнути свим што се догађа. Проживео сам много бола и губитака рано у животу и сада - испричао је Дорнан за "Тхе Сун".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky (@famos_vic)

Иначе, глумчев отац Џим био је угледни лекар који се заразио вирусом корона након што је отишао у болницу на рутинску операцију колена. Због снимања и затварања, Дорнан није видео тату 18 месеци и зато су га тужне вести посебно потресле.

Џејми је својевремено открио и колико га је уништила смрт мајке Лорне која је преминула од рака гуштераче када је имао само 16 година.

 

 

- Потпуно вам се окрене живот наглавачке и носите огроман терет. Вероватно се и данас осећам као дете. Мислим да тада нисам знао последице, али знам да сам сада други човек јер сам тако млад изгубио мајку. Мислим на њу сваки дан. Били смо блиски колико год мајка и син могу бити - рекао је глумац том приликом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".