Такође, на његовом Инстаграму могу се наћи и слике ћерки, а једна фотографија, коју је својевремено поделио нарочито је привукла пажњу.

Наиме, на поменутој фотки Тошић позира са мајком, а око њих су тамбураши, а осмех Николете Тошић која је у загрљају сина, говори више од хиљаду речи.

Иначе, Душкова мајка огласила се за домаће медије, након што је бившег фудбалера супруга Јелена Карлеуша пријавила за породично насиље 7. јануара.

- Чујем шта се све пише и верујте ми да ми, као мајци, није пријатно кад све то дође до мене. Није истина да је мој син било кога ударао. То није тачно. Новине, наравно, имају право да пишу, ту ништа не могу - рекла је Николета и додала:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

- Не знам како бих реаговала да ме мушкарац удари. Нећу ништа да коментаришем и зато немојте да ме питате. Ни друге то не треба да занима, мислим на комшије - кратко је одговорила.

 

Да подсетимо, Душко Тошић, кога је супруга Јелена Калеуша пријавила за насиље у породици, у полицији је наводно испричао да му супруга "смешта аферу" како би му напакостила јер им је брак наводно у кризи.

Foto: Instagram printskrin/duskotosic, Фото: И. Маринковић

 

- Понављао је да никада није био насилан, као и да никада у животу није дигао руку на своју жену. Рекао је да је тачно да су се посвађали за ручком, али је негирао да је дошло до физичког обрачуна. Клео се да је само повисио тон на певачицу, а да га је она из освете пријавила полицији јер већ дуго нису у добрим односима - испричао је наводно извор из полиције.

Моје име, лик и дело треба да се појављују искључиво у причама које су у вези са спортом и хуманитарним делима. Нажалост, то није случај, па сам приморан да се обратим на овај начин. Свуда сам представљен као насилник, иако не подржавам насиље и никада се њиме нисам служио. Они који ме познају знају да сам човек који се увек труди да буде господин, где год био и шта год радио. Зато ћу остати доследан себи, игнорисаћу измишљотине и чекати да прође овај ветар који је усмерен против мене", написао је Тошић на Инстаграму.

Иначе, Јелена је 7. јануара пријавила Душка полицији тврдећи да ју је пљунуо и два пута ударио у лице. Тошић је затим отишао у полицијску станицу Савски венац, где је дао изјаву. Одмах му је изречена хитна мера забране приласка певачици 48 сати, која му је у недељу продужена на још 30 дана.

(Информер/Српски телеграф)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".